Nackspärr

Helt plötsligt ska jag visst ha fötterna bakom huvudet hela djävla tiden. Jag hatar o ha fötterna bakom huvudet, de e sjukt bökigt. 
Testa själv får du se. 
Mmh ... 
 
Imorse råkade sträcka mig å nu ligger ja här me nackspärr. Inte tvärmycket nackspärr men de gör ont. Blä. 
Tog en promenad ist för kvällsklass för o inte belasta mer, gick en hel timme till nåt jag trodde skulle vara ett litet shoppingområde. 
... Det var det inte. 
 
Gick hem o försökte kolla på nån sjukt dålig gangsterfilm men hippiebyxan hade slitit fram guitarren o sjöng stand by me så högt så jag inte kunde höra ett ord.
Efter ett tag var han klar men eftersom jag inte hade nån som helst aning om vad filmen handlade om vare lika bra o stänga av. 
 
Jonas gardell 30 års show rullar i bakgrunden från svt play. Har inte skrattat en enda gång faktiskt. Vet inte om de e för ja e hungrig o på dåligt humör eller om de faktiskt inte är kul?
 
19 min till mat
 
Om jag har ont imorgon när de e solhälsnings-maraton blir jag jätteledsen 😖 
Fan jag är alltid så extremt extremt noga med att inte pressa mig för att inte bli skadad. Men de kändes absolut ingenting när jag var i positionen, allt kom efter. Måste va en nerv som kommit i kläm typ. 
 
Bhuuhuu 
 
Ja. Jag tänker inte precis slänga upp fötterna bakom huvudet för o ta en bild "jag gjorde bara såhääär" 
"emiiiiiiiiiiiiiil" 
 
Har hört om en i släkten som satte fötterna bakom huvudet på en fest förresten. Haha problemet var ju bara att han inte kunde komma loss, å så fick han sitta medan polarna stod runt ikring o garvade. 
🐒🙊🙊
 
 
 
 
 
 
 

Past, present or future?

Va i nuet
Det är lite farligt att det uttrycket ska bli lika pretentiöst som fånga dagen. Man kan ju bli lite lätt illamående ist för livsenergisk. 
 
Please 🙄
 
 
 
Men. Det är ju sant. Att älta det som hänt skapar bara stress och slösar energi. Eller att hela tiden jämföra o tänka att allt va så mycket bättre förut... Det hindrar en väl verkligen från att vara glad om man har den inställningen. 
 
Själv glömmer jag gårdagen lika fort som namnet på dem som nyss
presenterat sig. Hur intressant de än må vara. 🙈
Det är väl i övrigt också ett bevis på att jag inte kan vara i nuet. Men mitt problem är att jag ständigt är i framtiden. 
 
J Ä M T
 
Många av oss lever hela våra liv genom o vänta på framtiden...
När de där händer, då blir jag lycklig. Bara jag träffar kärleken, då blir allt bra. Sen när jag får de där jobbet, då kommer allt vara perfekt.... Etc etc. 
Men. Lycka kommer ju inte sen.
Lyckan finns här. Precis här. I nuet. 
 
 
Jag är överpeppad på de mesta. Har skrivit nåt liknande inlägg tigigare men nu är det så djävla tydligt igen. 
Jag planerar hela tiden framtiden och tänker jänt o ständigt på hur kul de ska bli med allt awesome jag ska göra. Pepp pepp pepp 🤗🤗. Problemet blir att jag kan göra nåt sjukt djävla bra, som jag sett fram emot jättelänge... Men ändå gå o längta till nästa grej. 
 
På onsdag ska jag åka till Goa. Jag är övertaggad. 
Fick ett sånt djävulskt energipåslag när jag bokade bussbiljetten för några dar sen att jag inte kunde sova på hela natten 😬 whaaa. Goa, Goa, Goa. Yey, yey, yey. 🤸🤸🤸
 
Så varje dag här slösar jag liksom bort lite eftersom jag ständigt tänker på hur djäkla kul de ska bli o komma till Goa. 
Vilket är så dumt, för jag har ju kämpat jättemycket för o kunna vara här på ashramet, å Goa kommer jag ju helt bestämt åka till. De finns liksom ingen anledning till o tänka så mycket på det.
Jag borde ju tänka mer på allt som sker just nu. På nuet. 
 
Alltså jag är jättelycklig o va här o är tacksam varje dag. Men jag tränar verkligen på att njuta ännumer av nuet. Hela tiden tränar jag på det. 
Känner mig peppad på hur enormt lycklig o tillfreds jag kommer vara sen, sen när jag är helt o fullt i nuet .. 🤔😵
 
 
En vacker kvinna jag sprang in i igår. Vart så glad av o se henne lysa upp så jag var tvungen o stanna till o hälsa.
 
 

Fastna inte i rutinlivet helt enkelt

Fan ja har hållt på me de här inlägget i en vecka nu, men de har alltid kommit nåt i vägen som hindrat mig från o uppdatera 🤷
 
Aja. Nog funkar det som botemedel o vara låtsas sjuk alltid. 
Halsontet försvann, lika så huvudvärken. Sara vs Förkylning 1-0. Sjukt skönt att de inte bröt ut *tar i trä .. 🙊
 
Lotta frisknade också till så vi och en annan tjej härifrån åkte till Gokulam i söndags. Yogatown skulle man kunna kalla det. Ett av världens främsta yogainstitut ligger där, Pattabhi Jois Ashtanga, omringat av tusen andra mer o mindre anrika yogastudios. I området finns därav också såklart en massa ekologiska små butiker, ayurvedaställen o trendiga caféer. Mitt andra besök i Mysore, denna gång har jag dessutom vart här i snart 3mån, men har ändå aldrig vart i den stadsdelen tidigare 🙈.
varför-har-jag-inte-varit-här-tidigare-känslan.
 
Har dessutom börjat bli rätt sällskapssjuk så jag ville bara klamra mig fast vid första bästa café o invänta nästa kokosvattentörstade yogihjord. 
 
 Pratade men Aldreen i veckan om att jag har svårt med motivationen i övrigt. Att jag känner mig slöare än vad jag egentligen är o känner inte så mkt pepp till träningen, även fast ja vet att den alltid infinner sig under passet. Men de senaste dagarna har motivationen bara försvunnit ...
Han kände inte samma för han hade så mycket i sina program att utvecklas inom.. han var alltid peppad inför träningen 
Hmm? Ja, just så brukar ju jag också känna. Är det vad som är problemet? 
 
Samma eftermiddag avbröt Sir mig direkt jag skulle påbörja träningen. "Vad vill du förändra med din träning? Det börjar bli för lätt för dig eller hur?"
Pang bom dagen efter fick jag hoppa upp ett snäpp o träna Foundation series, ett sjuuuukt stort steg utanför min comfortzone. För er icke-ashtangis så går det till som så att man tränar efter speciella program. Det är exakt samma träningspass man gör varje dag. När man behärskar alla positioner får man, endast när läraren säger så, gå vidare till nästa. Jag har hållt på med primary series i ganska exakt ett år så det säger nåt om hur svårt det faktiskt är, å jag tror ändå de e ganska kort tid. 
 
Nu vart jag sådär sjukt utsatt. Huh, de är en jobbig känsla att inte kunna. Att acceptera att man inte kan kunna allting första gången man gör det.
Glädje, frustration, förtvivlan, förvirring, osäkerhet, självsäkerhet, målmedvetenhet.
Sjukt svårt, alltså sjuuuuuuuuukt svårt. Omöjligt? Nej. = Enormt peppande.
 
Nytt utmanade träningsprogram till kvällspasset och min motivation är höjd över skyarna igen. 
Vi behöver alla det, känna att vi utvecklas. Går framåt 
Inte bara träningsmässigt alltså utan i livet. Just nu är träningen det enda mitt liv handlar om, men jag känner igen känslan i tex jobb o relationer. 
När saker o ting börjar gå på rutin... Verkligen allt hänger på direkt när den där omotivationen sätter klorna i en. Trötthet, slöhet, opepp, hitteppsjuka ...
Men de är inga stora saker som kan få allt o vända heller. Nytt schema, en datenight, nytt träningsprogram....
 
Jaha, hur fan ska jag kunna åka härifrån egentligen? Mysore Mysore ❤️
Enkelt. Jag är i extremt stort behov av det sociala. Extremt.
Alltså jag hänger liksom mer med kor än människor ;) haha nä men ... 
 
 
Pizzasugen 
 
Shahin testar Gokulams trendigaste coconut place, de e visst här alla ashtangis går efter sin yogaklass 
 
Lunch me Lotta